7 gedachten over “AH mobiel

 • I. Hysenaj

  Ik heb een sim en een beltegoed op 19 juni 2012, maar ik kan nog niet activeren. Als ik 1244 bel dan hoor je van de computer dat er iets fout is in het systeem van AH. Ik hem meerdere malen contact gehad met de klantenservice van AH maar zonder succes. Van elke medewerker hoor je rare verhaaltjes of leugens.
  Ze zegen dat het sim moet geactiveerd worden ik heb all mijn gegevens door gegeven en ze hebben op 04.076.2012 voor het laatst belooft dat ze het sim gaan activeren maar het is nog steeds niet gebuurd.
  Als er journalisten zijn die dat willen zien, zijn altijd welkom.Ze kunnen contact met mij opnemen via mijn email. ismethysenaj@hotmail.com

  Beantwoorden
 • marco damsma

  hallo daarrrr…. hheeft u voor mij n telefoonnr. dat ik vanaf een niet – alberthijn toestel kan bellen ? 1244 pakt ie bij mij niet ik wil ggr. marco damsma …. graag even iemand spreken over n prepaid informatie…. of zouden jullie mij even willen bellen ? a! vast bedeankt

  Beantwoorden
 • Lipkje Visser

  Ik heb net mijn beltegoed opgewaardeerd, maar ik krijg een sms dat ik nu 0.00 euro beltegoed heb.
  Heb wel een mail die zegt dat het geld overgemaakt is. Wat nu???

  Beantwoorden
 • Drs. W.A. Verbree

  Hallo,

  Ik kon plotseling niet meer bellen met mijn mobiel nummer 06 44836392. Op *101# stond geen bel tegoed meer op mijn telefoon. Dus schaf ik weer een maand gratis bellen bundel aan en zie na het opwaarderen dat er nog nog beltegoed tot 04 juli op zou moeten staan. Maar zelfs na het opwaarderen, geeft de site wel aan, dat er beltegoed is, maar ik kan niet bellen en heb volgens *101# nog steeds geen beltegoed.

  Kunt u mij hierover enige uitleg geven?

  groet Drs. W.A. Verbree

  Beantwoorden
 • m wagensveld

  heb vanmorgen 20 euro betaald voor opwaarderen maar er is niets gebeurd m wagensveld

  Beantwoorden
 • m wagensveld

  heb vanmorgen 20 euro beltegoed betaald maar er is niets opgewaardeerd

  Beantwoorden
 • Hans

  ik heb net opgewaardeerd, krijg geen bevestiging, controleer beltegoed via *100# en krijg melding dat mijn beltegoed 0,00 is.
  Hoe zit dat?????

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *